PlusTerveys HymyDentin viihtyisällä ryhmävastaanotolla Salon keskustassa on tarvetta uudelle hammaslääkärille hoitamaan potilaitamme. Toimipisteemme on monipuolisesti ja laadukkaasti perusvarusteltu. Vastaanotolla on tarjolla suuhygienistipalvelut sekä laajat erikoishammaslääkäripalvelut.

Toivomme sinun aloittavan työskentelyn mahdollisimman pian kevään 2020 aikana kahtena päivänä viikossa, jatkossa myös lisäpäivät ovat mahdollisia. Päivät ja työajat ovat neuvoteltavissa.

Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta kiinnostuneelle. Erilaiset työsuhdemallit ovat meillä mahdollisia.  

Kysy rohkeasti lisätietoja tehtävästä kehityspäällikkö Seija Nurmelta, [email protected] tai puhelimitse 044 422 2727. Ole yhteydessä pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurin yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa 121 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. PlusTerveys-konsernin liikevaihto oli 115 miljoonaa euroa vuonna 2018.

Tarjouksia ja ajankohtaista