PlusTerveys HymyDent on nykyaikainen, hyvin varusteltu ja viihtyisä kahdeksan hoitohuoneen vastaanotto Salon ydinkeskustassa. Meillä työskentelee joukko hammashoidon ammattilaisia, kuten yleishammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Täällä on työporukka, jossa taatusti viihdyt.  Vastaanoton varusteluun kuuluu mm. optg ja Trios4-digitaalinen jäljennin.

Haemme nyt hammaslääkäriä lisävahvistukseksi nykyiseen tiimiimme.

Työ on osa-aikainen (1-2 pv/vko) ja aloitus sopimuksen mukaan. Myöhemmässä vaiheessa myös mahdollisuus lisätä työpäiviä.

Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle, joka kiinnostunut uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa. Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja. Valitulta henkilöltä edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Olemme kiinnostuneet myös keskustelemaan liiketoimintasi ostosta osaksi monipuolista kokonaisuuttamme. Meillä on erittäin viihtyisät toimitilat ja ammattitaitoinen hoitohenkilökunta, sekä kokenut yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Sinulla on loistavat mahdollisuudet kehittyä meillä ammatillisesti, sillä meillä on nykyaikaiset laitteet, mutkaton konsultointimahdollisuus, sekä laaja koulutustarjonta.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Olli Silver, [email protected] tai puh. 044 422 2763.

Tutustu toimipisteeseemme ja henkilöstöömme
 

PlusTerveys Hammasklinikat Oy on 16 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 12 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. Laaja palveluverkosto kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Tarjouksia ja ajankohtaista