Haemme kokoaikaista hammashoitajaa toimipisteellemme PlusTerveys Wasadentiin, Vaasan ydinkeskustaan.

Wasadent on nykyaikainen, hyvin varusteltu kolmen hoitohuoneen vastaanotto Vaasan ydinkeskustassa, aivan torin laidalla. Meillä työskentelee joukko hammashoidon ammattilaisia ja palveluihimme kuuluu niin yleishammashoito kuin vaativammat erityishoidot, kuten hammasimplantit. Meillä on mukava työporukka, jossa viihdytään!

Hammashoitajan tehtävä sisältää hammaslääkärin avustamisen lisäksi välinehuoltoa ja vastaanoton toimistotöitä. Tehtävä on kokoaikainen (37h 55min/viikko) ja määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus 6.3.2023 asti. Toivomme, että voit aloittaa työt viimeistään 3.10.2022.

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Hyvä suullinen ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Valitulta henkilöltä edellytämme hammashoitajan tai sairaanhoitajan pätevyyttä sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä, kivat työkaverit ja kattavan perehdytyksen. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme! 

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen [email protected] viimeistään 21.9.2022. Lähetä hakemuksesi pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Olli Silver, puh. 044 4222763.

Tutustu toimipisteeseemme ja henkilöstöömme
 

PlusTerveys Hammasklinikat Oy on 16 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 12 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. Laaja palveluverkosto kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen.  PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. 

Ajankohtaista