Haemme iloista, reipasta ja osaavaa hammashoitajaa PlusTerveys Terveyspoukaman vastaanotolle Turkuun. Arvostamme oppimishaluista, avointa ja positiivista asennetta. Työ sisältää kliinisen potilastyön (hammaslääkärin parina) lisäksi välinehuoltoa ja vastaanoton toimistotöitä.

Toimi on osa-aikainen, 24 tuntia viikossa ja toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhteeseen sisältyy koeaika. Töiden aloitus on 7.1.2020 tai sopimuksen mukaisesti. Mahdollisuus keskustella lisätunneista PlusTeveys HymyDentin toimipisteeseen Saloon.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella [email protected] 1.12.2019 mennessä. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti, sopivan henkilön löydyttyä.

Valitulta henkilöltä edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa asemavastaava Johanna Tulkki puhelinnumerosta 0440775049.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 120 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. PlusTerveys-konsernin liikevaihto oli 115 miljoonaa euroa vuonna 2018

Tarjouksia ja ajankohtaista