Haemme iloista, reipasta ja osaavaa hammashoitajaa PlusTerveys TempoDentin vastaanotoille Pirkanmaalle. Arvostamme avointa ja positiivista asennetta. Työ sisältää kliinisen potilastyön (hammaslääkärin parina) lisäksi välinehuoltoa.

Tehtävä on osa-aikainen (0–37 h 55 min/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhteeseen sisältyy koeaika. Töiden aloitus on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella [email protected] 23.2.2020 mennessä. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti, sopivan henkilön löydyttyä.

Valituilta henkilöiltä edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Viertokangas ma–ke puhelinnumero 0444222894.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa 121 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistavat siellä työskentelevät hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaiset. PlusTerveys-konsernin liikevaihto oli 115 miljoonaa euroa vuonna 2018.

Tarjouksia ja ajankohtaista