Haemme iloista, reipasta ja osaavaa hammashoitajaa PlusTerveys Lohjanhampaan vastaanotolle. Arvostamme avointa ja positiivista asennetta. Työ sisältää kliinisen potilastyön (hammaslääkärin parina) lisäksi välinehuoltoa ja vastaanoton toimistotöitä.

Tehtävä on kokoaikainen (37 h 55 min/vko) määräaikainen perhevapaan sijaisuus tämän hetken tiedon mukaan 30.6.2021 saakka. Työsuhteeseen sisältyy koeaika. Työt alkavat helmikuussa 2020 tai sopimuksen mukaisesti.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella [email protected] 8.12.2019 mennessä. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti, sopivan henkilön löydyttyä.

Valitulta henkilöltä edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa hammaslääkäri Tuomas Peippo puhelinnumerosta 0405535699.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 120 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. PlusTerveys-konsernin liikevaihto oli 115 miljoonaa euroa vuonna 2018.

Tarjouksia ja ajankohtaista