Haemme osa-aikaista hammashoitajaa PlusTerveys Keravan toimipisteeseemme.

PlusTerveys Keravan vastaanotto on nykyaikainen, hyvin varusteltu ja viihtyisä soolovastaanotto Keravan ydinkeskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Vastaanotolla työskentelee tällä hetkellä hammaslääkäri, hammashoitaja ja suuhygienisti.

Työ sisältää hammaslääkärin avustamisen lisäksi välinehuoltoa. Tehtävä on osa-aikainen, 2 päivää viikossa torstaisin ja perjantaisin (16h/vko tai sopimuksen mukaan) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työajat sijoittuvat 7.30-20.30 välille. Tehtävässä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihin. Toivomme, että pystyt aloittamaan mahdollisimman pian. Työsuhteeseen sisältyy koeaika.

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Valitulta henkilöltä edellytämme hammashoitajan tai sairaanhoitajan pätevyyttä sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Aiempi kokemus hammashoitoalalta tai muu terveydenhoitoalan kokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän viihtyisässä ja mukavassa työyhteisössä Keravan keskustassa. Saat meillä kattavan perehdytyksen työhön sekä tukea omaan hyvinvointiin niin työssä kuin vapaa-ajalla; käytössäsi on mm. laadukas työterveyshuolto, hammashoitoetu sekä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Voisiko tämä olla seuraava työpaikkasi? Jos kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected] viimeistään 2.9.2022. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hammaslääkäri Arttu Leppäluoto puh. 0400 691775 (torstaisin klo 12.30-20 ja perjantaisin klo 07.30-16) tai sähköpostilla: [email protected]

Tutustu toimipisteeseemme ja henkilöstöömme

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1 000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Tarjouksia ja ajankohtaista