Haemme iloista, reipasta ja osaavaa hammashoitajaa PlusTerveys Agenttitalon vastaanotolle Itä-Helsinkiin. Arvostamme avointa ja positiivista asennetta. Työ sisältää kliinisen potilastyön (hammaslääkärin parina) lisäksi välinehuoltoa ja vastaanoton toimistotöitä.

Tehtävä on osa-aikainen, 14 tuntia viikossa (maanantai ja keskiviikko noin 8.30-15.30) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhteeseen sisältyy koeaika. Töiden aloitus on 8.1.2020 tai sopimuksen mukaisesti.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella [email protected] 12.12.2019 mennessä. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti, sopivan henkilön löydyttyä.

Valitulta henkilöltä edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Backman perjantaisin klo. 9–14 puhelinnumerosta 0505681849.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 120 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. PlusTerveys-konsernin liikevaihto oli 115 miljoonaa euroa vuonna 2018.

Tarjouksia ja ajankohtaista