Haemme iloista, reipasta ja oma-aloitteista hammashoitajaa PlusTerveys Pohjois-Tapiolan Hammaslääkäreiden vastaanotolle. Arvostamme osaavaa, avointa ja positiivista asennetta. Työ sisältää kliinisen työn (hammaslääkärin parina) lisäksi välinehuoltoa ja vastaanoton toimistotöitä. Monipuolisesti varusteltu ja viihtyisä toimipisteemme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Pohjois-Tapiolassa.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen (37 h 55 min). Työsuhteeseen sisältyy koeaika. Töiden aloitus on 24.2.2020 tai sopimuksen mukaisesti.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse [email protected]  [email protected] 16.2.2020 mennessä. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti, sopivan henkilön löydyttyä.

Valitulta henkilöltä edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat hammaslääkärit Anne Järvensivu 0503695153 ja Liisa Petäjä 0503645324.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa 121 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. PlusTerveys-konsernin liikevaihto oli 115 miljoonaa euroa vuonna 2018.

Tarjouksia ja ajankohtaista