Meillä on vahva osaaminen digitekniikan hyödyntämisessä hammaslaboratoriotöissä. 

Helsingin hammaslaboratoriomme vastaanottaa intraoraaliskannauksia kaikkien yleisimipien, vastaanotolla olevien skannereiden kautta. Laboratoriossamme on käytössä 3shape ja NobelProcera -skannerit. Opastamme tarvittaessa tiedostojen lähettämisessä laboratorioomme. Oman InLab MCX5-jyrsinmen avulla pystymme tuottamaan tehokkaasti suuhun sovitettavia proteettisia suunnitelmia väliaikaisista materiaaleista.  Yksilölliset, metalliset implanttirakenteet teetämme yhteistyökumppaneillamme parhaan mahdollisen laadun saavuttamiseksi. Lisäksi tarjoamme Helsingissä ainoana Suomessa ranskalaisia, korkealaatuisia Resmedin Narval CC -uniapneakiskoja, joka erottuu muista vastaavista tuotteista pienellä ja kevyellä rakenteellaan, mikä tekee kiskosta mukavan käyttää.

Espoon Hammaslaboratoriomme erikoisosaamista ovat purentakiskot, rangat, levyprotetiikka, oikominen ja implanttikantoiset proteesiratkaisut.

Hammasteknikon ja hammaslääkärin yhteistyö on tärkeää, jotta asiakkaalle voidaan tarjota laadukas, yksilöllinen ja toimiva ratkaisu. PlusTerveyden hammaslaboratoriot tekevät tiivistä yhteistyötä hammaslääkäreiden kanssa. Välimatka hammaslääkäriaseman ja hammaslaboratorion välillä ei haittaa, kun laboratoriotyöt kulkevat rahtina eri puolille Suomea.

 

Tarjouksia ja ajankohtaista