Haemme vastaanottosihteeriä vakituiseen työsuhteeseen PlusTerveys Länsikeskuksen Hammaslääkäreihin Espoon Olariin. 

Meillä olet toimipisteen sydän! Vastaanotat asiakkaamme ja autat heitä ajanvarausasioissa niin paikan päällä kuin puhelimitse. Hoidat laskutusasiat ja muita hallinnollisia tehtäviä sekä toimit osana puhelinpalvelutiimiä. Olet se kirsikka kakun päällä, joka tekee asiakkaan hammashoitokäynnistä meillä sujuvan ja mieluisan. Luotamme kykyysi kehittää asiakaspalveluamme edelleen. Jos omaat hammashoitajan koulutuksen, olet valmis myös vastaanoton muihin työtehtäviin kuten hammaslääkärin avustamiseen ja välinehuoltoon.

Tehtävä on vakituinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työt sijoittuvat arkipäiville klo 7.30-20.30 välille. Aloitus sopimuksen mukaan.

Meillä Länsikeskuksessa työskentelee kokeneita hammashoidon ammattilaisia, kuten yleishammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Toimipisteemme on hyvin varusteltu ja viihtyisä kolmen hoitohuoneen vastaanotto Länsikeskuksen liikekiinteistössä, lähellä Isoa Omenaa. Keskeisen sijainnin ansiosta meille on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Ja mikä parasta, täällä on työporukka jossa taatusti viihdyt!

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimihenkeä. Valitulta henkilöltä edellytämme kaupallista (esim. merkonomi) tai hammashoitajan pätevyyttä sekä hyvää suomen kielen taitoa. Kokemus terveydenhuollon vastaanottotoiminnasta ja potilastietojärjestelmistä katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä osana kokonaisvaltaista hoitotiimiä. Saat meillä kattavan perehdytyksen työhön sekä tukea omaan hyvinvointiin niin työssä kuin vapaa-ajalla; käytössäsi on mm. laadukas työterveyshuolto, hammashoitoetu sekä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Voisiko tämä olla seuraava työpaikkasi? Jos kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected] viimeistään 12.5.2023. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antavat aluevastaava Maria Vallineva puh. 044 422 2867 tai asemavastaava Mari Kettunen puh. 040 570 5176.

Tutustu toimipisteeseemme
 

PlusTerveys Hammasklinikat Oy on 16 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 13 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottavia yrityksiä. Laaja palveluverkostomme kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.