Haemme vastaanottosihteeriä vakituiseen työsuhteeseen PlusTerveys TorgDent Tammisaareen.

Meillä olet toimipisteen sydän! Vastaanotat asiakkaamme ja autat heitä ajanvarausasioissa niin paikan päällä kuin puhelimitse. Hoidat laskutusasiat ja muita hallinnollisia tehtäviä. Olet se kirsikka kakun päällä, joka tekee asiakkaan hammashoitokäynnistä meillä sujuvan ja mieluisan. Luotamme kykyysi kehittää asiakaspalveluamme edelleen. Jos omaat hammashoitajan koulutuksen, olet valmis myös vastaanoton muihin työtehtäviin kuten hammaslääkärin avustamiseen ja välinehuoltoon.

Tehtävä on vakituinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työt sijoittuvat arkipäiville klo 08-16. Toivomme, että pystyt aloittamaan mahdollisimman pian.

PlusTerveys TorgDent tarjoaa ammattitaitoista, huolehtivaa ja monipuolista hammashoitoa Tammisaaren keskustassa. Viihtyisällä toimipisteellämme työskentelee yleishammaslääkäreitä, useiden erikoisalojen erikoishammaslääkäreitä sekä suuhygienistejä ja hammashoitajia. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Ja mikä parasta, täällä on työporukka, jossa taatusti viihdyt!

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimihenkeä. Valitulta henkilöltä edellytämme kaupallista (esim. merkonomi) tai hammashoitajan pätevyyttä sekä hyvää ruotsin kielen taitoa. Kokemus terveydenhuollon vastaanottotoiminnasta ja potilastietojärjestelmistä katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä osana kokonaisvaltaista hoitotiimiä. Saat meillä kattavan perehdytyksen työhön sekä tukea omaan hyvinvointiin niin työssä kuin vapaa-ajalla; käytössäsi on mm. laadukas työterveyshuolto, hammashoitoetu sekä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Voisiko tämä olla seuraava työpaikkasi? Jos kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected] viimeistään 8.6.2023. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Du kan skriva din ansökan på svenska.

Lisätietoa tehtävästä antaa hammashoitaja Tine Gustafsson puh. 040 7687577

Tutustu TorgDentiin


PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottavia yrityksiä. Laaja palveluverkostomme kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. Olemme osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.