Haemme mukavaan joukkoomme kokoaikaista suuhygienistiä PlusTerveys Pohjois-Tapiolan Hammaslääkäreihin.

Työ sisältää suuhygienistin tehtävien lisäksi hammaslääkärin avustamista, välinehuoltoa ja vastaanoton toimistotöitä. Tehtävä on kokoaikainen (37,55h/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian.

Meillä Pohjois-Tapiolan Hammaslääkäreillä työskentelee joukko hammashoidon ammattilaisia, kuten yleishammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia. Toimipisteemme on moderni, hyvin varusteltu ja viihtyisä hammaslääkärikeskus Espoon Pohjois-Tapiolassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Ja mikä parasta, täällä on työporukka jossa taatusti viihdyt!

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Valitulta henkilöltä edellytämme suuhygienistin pätevyyttä sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Saat meillä kattavan perehdytyksen työhön sekä tukea omaan hyvinvointiin niin työssä kuin vapaa-ajalla; käytössäsi on mm. laadukas työterveyshuolto, hammashoitoetu, lounasetu sekä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Voisiko tämä olla seuraava työpaikkasi? Jos kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected] viimeistään 30.11.2022. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hammaslääkäri Anne Järvensivu, puh. 050 3695153.

Tutustu toimipisteeseemme


PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Tarjouksia ja ajankohtaista