Haluatko tehdä monipuolista työtä hyvin varustellulla ja nykyaikaisella vastaanotolla?

Haemme suuhygienistiä määräaikaiseen perhevapaan sijaisuuteen PlusTerveys Meän Hampaaseen. Suuhygienistin työtehtäviisi kuuluvat suuhygienistin kliininen työ, asiakaspalvelu, toimistotyöt ja välinehuolto sekä tarvittaessa hammaslääkärin ja erikoishammaslääkärin avustaminen.

Tehtävä on kokoaikainen (37,55h/vko) ja määräaikainen sijaisuus 11.4.2024 saakka. Toivomme, että voit aloittaa viimeistään 26.5.2023. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville 7.30-20.00 välille.

Meän Hammas on viihtyisä kolmen hoitohuoneen vastaanotto Tornion keskustan alueella. Palveluvalikoimaamme kuuluvat laajasti erilaiset perushammashoidon toimenpiteet ja lisäksi vastaanotolla käy säännöllisesti suu- ja leukakirurgi. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää hammashoidon osaamisen lisäksi ruotsin kielen taitoa mukavien työkavereiden ja asiakkaiden kanssa.

Henkilöstössämme arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Valitulta henkilöltä edellytämme suuhygienistin pätevyyttä sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä osana kokonaisvaltaista hoitotiimiä. Saat meillä kattavan perehdytyksen työhön sekä tukea omaan hyvinvointiin niin työssä kuin vapaa-ajalla; käytössäsi on mm. laadukas työterveyshuolto, hammashoitoetu sekä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected] viimeistään 21.5.2023. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asemavastaava Saara Kiiskilä, puh. 0503738011.

Tutustu Meän Hampaaseen
 

PlusTerveys Hammasklinikat Oy on 16 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 13 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottavia yrityksiä. Laaja palveluverkostomme kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.