Haemme suuhygienistiä vahvistamaan tiimiämme PlusTerveys Mäntsälän Hymyhampaaseen. Työtehtäviisi kuuluvat suuhygienistin kliininen työ, asiakaspalvelu, toimistotyöt ja välinehuolto sekä tarvittaessa hammaslääkärin avustaminen.

Tehtävä on osa-aikainen (2 päivää/vko) ja määräaikainen sijaisuus 17.12.2023 saakka. Työ alkaa 14.8. ja työvuorot sijoittuvat arkipäiville (ma-ti) 7.30-20.00 välille.

Mäntsälän Hymyhammas tarjoaa ammattitaitoista, huolehtivaa ja monipuolista hammashoitoa Mäntsälän ydinkeskustassa. Viihtyisällä toimipisteellämme työskentelee neljä yleishammaslääkäriä, oikoja, suu- ja leukakirurgi, parodontologi sekä suuhygienistejä ja hammashoitajia. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Ja mikä parasta, täällä on työporukka, jossa taatusti viihdyt!

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Valitulta henkilöltä edellytämme suuhygienistin pätevyyttä sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Aiempi kokemus hammashoitoalalta tai muu terveydenhoitoalan kokemus katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä, kivat työkaverit ja kattavan perehdytyksen. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected] viimeistään 9.6.2023. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hammaslääkäri Sari Toissalo, puh. 050 3303 333

Tutustu Mäntsälän Hymyhampaaseen


PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.