Hei oletko suuhygienisti? Kiinnostaako itsenäinen ammatinharjoittaminen ja yrittäjyys?

PlusTerveys Euran Hammas on nykyaikainen, hyvin varusteltu ja viihtyisä kolmen hoitohuoneen vastaanotto keskeisellä sijainnilla. Tarjoamme kokonaisvaltaiset hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut aina hampaiden ja suun hyvinvoinnin tarkastuksesta säihkyvään hymyyn! Vastaanotollamme työskentelee neljä perushammaslääkäriä sekä yksi erikoishammaslääkäri (parodontologi).

Tehtävä on osa-aikainen, 1-2 päivää viikossa (vähintään 8h/vko tai sopimuksen mukaan) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työt sijoittuvat arkipäiville 7.30-19.00 välille. Tehtävässä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihin. Toivomme, että pystyt aloittamaan mahdollisimman pian.

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Valitulta henkilöltä edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän viihtyisässä ja mukavassa työyhteisössä Euran keskustassa. Saat meillä kattavan perehdytyksen työhön. Euran Hampaassa on vakiintunut potilaskanta.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteella [email protected] viimeistään 31.1.2023. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja yrittäjyydestä ja tehtävästä antaa arkisin aluevastaava Olli Silver, puh. 0444222763.

Tutustu Euran Hampaaseen

PlusTerveys Hammasklinikat Oy on 16 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 13 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottavia yrityksiä. Laaja palveluverkostomme kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. 

Tarjouksia ja ajankohtaista