Haemme vakituiseen työsuhteeseen osa-aikaista suuhygienistiä Euran toimipisteeseemme. 

PlusTerveys Euran Hammas ovat nykyaikainen, hyvin varusteltu ja viihtyisä kolmen hoitohuoneen vastaanotto keskeisellä sijainnilla. Tarjoamme kokonaisvaltaiset hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut aina hampaiden ja suun hyvinvoinnin tarkastuksesta säihkyvään hymyyn!

Työ sisältää suuhygienistin tehtävien lisäksi tarvittaessa hammaslääkärin avustamista, välinehuoltoa ja vastaanoton toimistotöitä. Tehtävä on osa-aikainen, 2-3 päivää viikossa (vähintään 16h/vko tai sopimuksen mukaan) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työt sijoittuvat arkipäiville 7.30-19.00 välille. Tehtävässä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihin. Toivomme, että pystyt aloittamaan mahdollisimman pian.

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Aiempi kokemus hammashoitoalalta katsotaan eduksi. Valitulta henkilöltä edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän viihtyisässä ja mukavassa työyhteisössä Euran keskustassa. Saat meillä kattavan perehdytyksen työhön sekä tukea omaan hyvinvointiin niin työssä kuin vapaa-ajalla; käytössäsi on mm. laadukas työterveyshuolto, hammashoitoetu, lounasetu sekä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella [email protected] viimeistään 30.11.2022. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin asemavastaava Olli Silver, puh. 0444222763

Tutustu Euran Hampaaseen
 

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1 000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Tarjouksia ja ajankohtaista