Etsimme suuhygienistiä vahvistamaan tiimiämme PlusTerveys Sirudentiin. Tehtävään kuuluu iensairauksia ehkäisevä hoito, hoidettujen paron potilaiden ylläpitohoito, omahoidon neuvonta ja opetus, kalvo-oikomisen valmistelevat tehtävät ja hampaiden valkaisu. Koulutustaustastasi riippuen mahdollisesti myös muita tehtäviä. Tehtävä on osa-aikainen (16-25h/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävässä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihin. Aloitus sopimuksen mukaan.

PlusTerveys Sirudent tarjoaa ammattitaitoista, huolehtivaa ja monipuolista hammashoitoa Pietarsaaren keskustassa. Teemme kariologista perushoitoa sekä esteettistä hoitoa, parodontologista sekä perustason että vaativampaa hoitoa, purennan rekonstruktioita, purenta- ja kuorsauskiskoja, hampaiden valkaisuja, kirurgiaa, implantologiaa, irtoprotetiikkaa ja kiinteitä proteeseja sekä kalvo-oikomista. Päämääränämme on huolehtia siitä, että asiakkaan tarpeet suun terveydenhoidossa otetaan huomioon kokonaisvaltaisesti ja että hän saa parhaan mahdollisen hoidon. Tunnelma kolmen hammaslääkärin vastaanotollamme on rento mutta asiallinen. Käytössämme on ajantasaiset vastaanoton varusteet.

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Olet kiinnostunut potilaan hyvinvoinnista ja hyvä motivoimaan omahoitoon. Valitulta henkilöltä edellytämme suuhygienistin pätevyyttä, aiempaa kokemusta hammashoitoalalta sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, kehittyvän ja viihtyisän työympäristön sekä rennon työyhteisön pikkukaupungin luotettavien ja mukavien asiakkaiden parissa. Työterveyshuolto hammashoitoineen kuuluu etuihin. Palkkaus on kilpailukykyinen ja motivoiva. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected] viimeistään 15.12.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa hammaslääkäri Antti Pellinen, puh 040 5681 327.

Tutustu Sirudentiin


PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1 000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Ajankohtaista