Tule meille PlusTerveyteen rekrytoimaan uusia lääketieteen ammattilaisia! Tehtävässä pääset aktiivisesti verkostoitumaan alan osaajien kanssa ja toimimaan asiantuntijana, jonka puoleen käännymme rekrytointitarpeissamme.

PlusTerveys on yksityisen terveydenhuoltoalan yritys, joka keskittyy pääasiassa hammashoito- ja mielenterveyspalveluihin. Meillä on ympäri Suomen noin 100 hammaslääkäriasemaa sekä 13 psykiatri- ja psykoterapeuttivastaanottoa. PlusTerveys on työntekijöiden omistama täysin suomalainen yhtiö.

Kuvaus tehtävästä

Rekrytointivastaavan toimenkuvaan kuuluu kontaktoida monikanavaisesti potentiaalisia hammaslääkäreitä, psykiatreja ja psykoterapeutteja sekä sopia tapaamisia toimintamme esittelyyn ja työmahdollisuuksista sekä erilaisista työskentelymalleistamme kertomiseen. Olet mukana kehittämässä rekrytointiprosessiamme ja työnantajamielikuvaa. Pääset osallistumaan myös rekrytointitapahtumiin. Lisäksi vastuullesi kuuluu uusien työterveyssopimuksien laatiminen.

Rekrytointivastaavan tehtävässä saat ympärillesi rekrytoivien esihenkilöiden lisäksi joukon innostavia liiketoiminnan, talouden ja IT:n osaajia. Hallinnon työpisteemme sijaitsee Helsingissä Malmilla, mutta hybridityöskentelymallimme mahdollistaa etätyön, joten tämä tehtävä sopii myös kauempana asuvalle. Rekrytointivastaavan työhön liittyy lisäksi jonkin verran matkustelua Suomessa.

Tarjoamme sinulle

  • vakituisen ja kokoaikaisen työn mielenkiintoisella toimialalla
  • hyvinvointia tukevat työsuhde-edut
  • kattavan työterveyspalvelun, joka sisältää myös hammashoidon
  • kattavan perehdytyksen
  • mahdollisuuden päästä kehittämään oman vastuualueen toimintaa itsenäisesti
  • hybridityöskentelymahdollisuuden

Toivomme sinulta

  • hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista otetta itsenäiseen työhön sekä myynnillistä draivia
  • aikaisempaa kokemusta ja näyttöä tavoitteellisesta myynnistä ja rekrytoinnista
  • terveydenhuoltoalan kokemuksesta ja verkostoista on etua

 

Haluamme kuulla sinusta lisää, joten lähetä hakemuskirje sekä CV meille osoitteeseen: rekrytointi@plusterveys.fi 2.4.2023 mennessä. Kannattaa toimia nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan matchin löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoiminta- ja henkilöstöjohtaja Carola Valkama 15.3. klo 14-16, 17.3. klo 9-11 ja 20.3. klo 15-17 numerosta 0444368132​.

Tutustu meihin lisää osoitteessa plusterveys.fi.

Tarjouksia ja ajankohtaista