Hammaslääkäri, haluatko olla osana huipputiimiämme?

Haemme yleishammaslääkäriä PlusTerveys Siltapuistoon hoitamaan mukavaa ja laajaa potilaskantaamme. Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle innokkaalle tekijälle, joka on kiinnostunut uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta. Erilaiset työsuhdemallit ja työpäivät ovat neuvoteltavissa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus työskennellä Heinolan toimipisteessämme. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

PlusTerveys Siltapuisto on nykyaikainen, hyvin varusteltu ja viihtyisä kahdeksan hoitohuoneen vastaanotto keskeisellä paikalla Lahden keskustassa. Meillä työskentelee useita yleishammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia sekä vastaanottosihteereitä ja välinehuoltajia. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Täällä on työporukka, jossa taatusti viihdyt! Vastaanoton varusteluun kuuluu mm. OPTG, KKTT ja Trios-Intraoraaliskanneri.

Henkilöstössämme arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa. Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja. Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Meillä on viihtyisät toimitilat sekä ammattitaitoinen, yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Sinulla on loistavat mahdollisuudet kehittyä meillä ammatillisesti; meillä on nykyaikaiset laitteet, mutkaton konsultointimahdollisuus sekä laaja koulutustarjonta. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen [email protected] viimeistään 31.3.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava hammaslääkäri Monika Mitura, puh. 0504434354.

Tutustu Siltapuistoon ja Heinolan Tähtihampaaseen

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Tarjouksia ja ajankohtaista