Haemme hammaslääkäriä Porvoon Hampaaseen.

PlusTerveys Porvoon Hammas on nykyaikainen, hyvin varusteltu ja viihtyisä kolmen hoitohuoneen vastaanotto keskeisellä paikalla Porvoon keskustassa. Palveluihimme kuuluu niin yleishammashoito kuin vaativammat erityishoidot, kuten kirurgipalvelut. Meillä on mukava työporukka, jossa viihdytään!

Haemme nyt hammaslääkäriä hoitamaan ostopalvelu- ja yksityispotilaita.

Tehtävä on osa-aikainen (3-4 pv/vko), toistaiseksi voimassa oleva ja aloitus mahdollisimman pian. Työpäivät ja aloitus sovittavissa.

Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle hammaslääkärille, mutta toivomme sinulla olevan jo jonkin verran kokemusta hammaslääkärinä toimimisesta.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Meillä on erittäin viihtyisät toimitilat ja ammattitaitoinen hoitohenkilökunta, sekä kokenut yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Sinulla on loistavat mahdollisuudet kehittyä meillä ammatillisesti, sillä meillä on nykyaikaiset laitteet, mutkaton konsultointimahdollisuus, sekä laaja koulutustarjonta.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa. Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja.

Kiinnostuitko?

Annan mielelläni lisätietoja:
Seija Nurmi
[email protected]
puh. 044 422 2727

Tutustu Porvoon Hampaaseen
 

PlusTerveys Hammasklinikat Oy on 16 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 12 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottavia yrityksiä. Laaja palveluverkostomme kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. 

Tarjouksia ja ajankohtaista