Hammaslääkäri, haluatko olla osana huipputiimiämme?

Haemme hammaslääkäriä PlusTerveys Mäntsälän Hymyhampaaseen hoitamaan mukavaa ja laajaa potilaskantaamme. Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle innokkaalle tekijälle, joka on kiinnostunut uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta. Työtä on tarjolla 1-2 päivää viikossa, erilaiset työsuhdemallit ja työpäivät ovat neuvoteltavissa. Toivomme sinun aloittavan työskentelyn syksyllä 2023 tai sopimuksen mukaan - potilaamme odottavat jo uutta hammaslääkäriä iloiseen tiimiimme!

Mäntsälän Hymyhammas tarjoaa ammattitaitoista, huolehtivaa ja monipuolista hammashoitoa Mäntsälän ydinkeskustassa. Viihtyisällä toimipisteellämme työskentelee neljä yleishammaslääkäriä, oikoja, suu- ja leukakirurgi, parodontologi sekä suuhygienistejä ja hammashoitajia. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Täällä on työporukka, jossa taatusti viihdyt!

Henkilöstössämme arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa. Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja. Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Meillä on viihtyisät toimitilat sekä ammattitaitoinen, yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Sinulla on loistavat mahdollisuudet kehittyä meillä ammatillisesti; meillä on nykyaikaiset laitteet, mutkaton konsultointimahdollisuus sekä laaja koulutustarjonta. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen [email protected] viimeistään 21.6.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa hammaslääkäri Sari Toissalo, puh. 050 3303 333.

Tutustu Mäntsälän Hymyhampaaseen


PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Tarjouksia ja ajankohtaista