Haemme yleishammaslääkäriä PlusTerveys Helmen Hammaslääkäreihin hoitamaan mukavaa ja laajaa potilaskantaamme. Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle innokkaalle tekijälle, joka on kiinnostunut uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta. Työtä on tarjolla alkuun 2 päivää viikossa, halutessasi voit myös tehdä iltavuoroja. Erilaiset työsuhdemallit ja työpäivät ovat neuvoteltavissa. Toivomme sinun aloittavan työskentelyn mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan - potilaamme odottavat jo uutta hammaslääkäriä iloiseen tiimiimme!

Helmen Hammaslääkärit on nykyaikainen, hyvin varusteltu ja viihtyisä kolmen hoitohuoneen vastaanotto Lohjan ydinkeskustassa. Meillä työskentelee yleishammaslääkäreitä, suu- ja leukakirurgi, suuhygienisti ja hammashoitajia. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Täällä on työporukka, jossa taatusti viihdyt! Vastaanoton varusteluun kuuluu mm. KKTT ja Cerec.

Henkilöstössämme arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa. Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja. Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Meillä on viihtyisät toimitilat sekä ammattitaitoinen, yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Sinulla on loistavat mahdollisuudet kehittyä meillä ammatillisesti; meillä on nykyaikaiset laitteet, mutkaton konsultointimahdollisuus sekä laaja koulutustarjonta. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen [email protected] viimeistään 21.4.2023.

Lisätietoja tehtävästä antavat hammaslääkärit Anu Leo puh. 040 0814825 ja Teemu Savola puh. 050 4910124.

Tutustu toimipisteeseemme ja henkilöstöömme


PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.  

Tarjouksia ja ajankohtaista