Haemme yleishammaslääkäriä PlusTerveys Koulukadun Hammaslääkärikeskukseen hoitamaan mukavaa ja laajaa potilaskantaamme. Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle innokkaalle tekijälle, joka on kiinnostunut uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta. Erilaiset työsuhdemallit ja työpäivät ovat neuvoteltavissa. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Koulukadun Hammaslääkärikeskus on nykyaikainen, hyvin varusteltu ja viihtyisä neljän hoitohuoneen vastaanotto keskeisellä paikalla Seinäjoen keskustassa. Meillä työskentelee useita yleishammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia sekä vastaanottosihteeri. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Täällä on työporukka, jossa taatusti viihdyt! Vastaanoton varusteluun kuuluu mm. Cerec skanneri.

Henkilöstössämme arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa. Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja. Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Meillä on viihtyisät toimitilat sekä ammattitaitoinen, yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Sinulla on loistavat mahdollisuudet kehittyä meillä ammatillisesti; meillä on nykyaikaiset laitteet, mutkaton konsultointimahdollisuus sekä laaja koulutustarjonta. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen [email protected] viimeistään 28.2.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa hammaslääkäri Sirkka Ruuhela, puh. 0503653161.

Tutustu toimipisteeseemme ja henkilökuntaamme


PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.  

Tarjouksia ja ajankohtaista