Haemme yleishammaslääkäriä ryhmävastaanotolle Helsinkiin

Eläköityvä hammaslääkärimme etsii jatkajaa potilaidensa hoitamiseen. Hänelle on kertynyt potilaskantaa noin 30 vuoden ajalta. Tehtävään tarttuvan hammaslääkärin ei tarvitse selvitä tilanteesta yksin, sillä potilaille tuttu, kokenut hoitaja auttaa sekä uutta hammaslääkäriä että potilaita uudessa tilanteessa. Lisäksi uusi hammaslääkärimme pääsee osaksi ryhmävastaanottoa uniikeissa vastaanottotiloissa, joista on upeat näköalat Helsingin keskustaan.

Tarjolla on mahtava tilaisuus sinulle, joka:

  • Nautit työstäsi yleishammaslääkärinä
  • Haluat kehittää taitojasi ja haastaa itseäsi työskentelemään mahdollisimman laaja-alaisesti
  • Olet valmis sitoutumaan työpaikkaan, henkilökuntaan ja potilaisiiin

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Töiden aloitus voidaan sopia yhdessä, mutta toivomme, että voit aloittaa syksyn aikana. Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja elämäntilanteeseesi sopivat työajat.

PlusTerveys Kokonaishammashoidon klinikka Fredent on 5:n hoitohuoneen vastaanotto ja sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa, Rautatientorin laidalla. Meillä työskentelee useita yleishammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia sekä vastaanottosihteeri ja välinehuoltaja. Varusteluumme kuuluu mm. Cerec. Työyhteisömme on mahtava sekoitus nuoruuden innokkuutta ja työvuosien tuomaa kokemusta.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa. Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössämme ja olet tiimipelaaja. Meillä saat työsi taustalle viihtyisät toimitilat, ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan sekä kokeneen yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön. Sinulla on loistavat mahdollisuudet kehittyä meillä ammatillisesti. Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme!


Kiinnostuitko?

Annan mielelläni lisätietoja:

Seija Nurmi
operatiivinen johtaja
[email protected]
044422272


Kokonaishammashoidon klinikka Fredentiin ja henkilökuntaan voit tutustua:
PlusTerveys Kokonaishammashoidon klinikka Fredent | PlusTerveys

PlusTerveys Hammasklinikat Oy on 16 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 12 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. Laaja palveluverkosto kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Tarjouksia ja ajankohtaista