Hammaslääkärikeskus Janne on viihtyisä ja hyvin varusteltu viiden hoitohuoneen vastaanotto hyvien kulkuyhteyksien päässä, keskeisellä paikalla Järvenpään ydinkeskustassa. Toimipisteemme palveluihin kuuluvat monipuolinen hammashoito ja suuhygienistipalvelut. Varustelutasomme on kattava, esim. Cerec ja kktt, jotka luovat loistavat edellytykset laadukkaaseen ja sujuvaan hammashoitoon. Meillä on kattava palvelutarjonta ja pitkä perinne perus- ja erikoishammashoidon osaamisessa.

Jos nautit työskentelystä yksityishammaslääkärinä ja haluat kehittää taitojasi tai haastaa itseäsi työskentelemään mahdollisimman laaja-alaisesti, Hammaslääkärikeskus Janne on sinulle juuri oikea paikka! Mutkaton konsultointikulttuuri ja laaja koulutustarjonta takaavat sinulle rautaiset työkalut kehittyä ammatillisesti. Työyhteisömme on mahtava sekoitus nuoruuden innokkuutta ja työvuosien tuomaa kokemusta. Ja mikä parasta, meillä on työporukka jossa viihdytään!

Tehtävä on osa-aikainen (2 pv/vko, ti/ke ja pe) ja toistaiseksi voimassa oleva. Töiden aloitus vuoden 2023 alussa tai sopimuksen mukaan.

Voit olla hammaslääkäri tai erikoishammaslääkäri, mutta toivomme sinulla olevan jo jonkin verran kokemusta yksityishammaslääkärinä toimimisesta.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa. Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Työsuhdemalli sovittavissa - voit työskennellä palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana. Meillä voit hyödyntää ammattitaitoasi ja kehittyä hammaslääkärinä ammattitaistoisen hoitohenkilökunnan avustamana. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Seija Nurmi, operatiivinen johtaja

[email protected]
puh. 044 4222727

tai

Anna-Leena Penttinen, asemavastaava
[email protected]
p. 044 750 9889


Tutustu Hammaslääkärikeskus Janneen


PlusTerveys Hammasklinikat Oy on 16 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 12 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottavia yrityksiä. Laaja palveluverkostomme kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Tarjouksia ja ajankohtaista