Oletko harkinnut muutoksia työelämässäsi? Tai mahdollisesti liiketoimintasi siirtoa? Tai työn laajentamista julkiselta puolelta yksityiselle puolelle? Nyt on hyvä aika muutokselle, sillä meillä on ainutlaatuinen tilaisuus tarjolla Lappeenrannan PlusTerveys Hammasklinikoissa!

Avasimme täysin uuden toimipisteen Koulukadulle syyskuun 2023 alussa. PlusTerveys Saimaan Hammaskeskus on hyvin varusteltu, tilava ja viihtyisä viiden hoitohuoneen vastaanotto hyvällä paikalla Lappeenrannan keskustassa. Varustelutasomme on ajanmukainen ja tiivis laboratorioyhteistyö luovat loistavat edellytykset laadukkaaseen ja sujuvaan hammashoitoon. Etsimme hammaslääkäreidemme, suuhygienistin ja suukirurgimme joukkoon nyt erikoishammaslääkäreitä ja hammaslääkäriä.

Jos nautit työskentelystä yksityishammaslääkärinä ja haluat kehittää itseäsi, Saimaan Hammaskeskus on sinulle juuri oikea paikka! Mutkaton konsultointikulttuuri ja laaja koulutustarjonta takaavat sinulle rautaiset työkalut kehittyä ammatillisesti.

Tarjoamme sinulle jo olemassa olevaa potilaskantaa, kannustavan ansiotason, sekä elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Voit olla hammaslääkäri tai erikoishammaslääkäri, ja sinulla saattaa olla jo muutaman vuoden kokemus yksityishammaslääkärinä toimimisesta. Työt voit aloittaa tämän syksyn 2023 aikana tai sopimuksen mukaan.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa. Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko? Soitathan, niin kerron mielelläni lisää! Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Seija Nurmi
operatiivinen johtaja
[email protected]
puh. 044 422 2727

Tarjouksia ja ajankohtaista