Haemme hammaslääkäriä lisävahvistukseksi nykyiseen tiimiimme Forumin Hammaslääkäreihin Varkauteen. Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle innokkaalle tekijälle, joka kiinnostunut uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta. Erilaiset työsuhdemallit ja työpäivät ovat neuvoteltavissa.

Tehtävä on koko- tai osa-aikainen ja aloittaa voit sopimuksen mukaan. 

PlusTerveys Forumin Hammaslääkärit on nykyaikainen, hyvin varusteltu ja viihtyisä kolmen hoitohuoneen vastaanotto Varkauden keskustassa. Palveluihimme kuuluu niin yleishammashoito, suuhygienistipalvelut sekä myös vaativammat toimenpiteet kuten implantointi ja kalvo-oikominen. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Täällä on työporukka, jossa taatusti viihdyt!

Henkilöstössämme arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa. Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja. Tarjoamme sinulle valmiin ja uskollisen potilaskannan, kannustavan palkkauksen ja elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Meillä on viihtyisät toimitilat sekä ammattitaitoinen, yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Sinulla on loistavat mahdollisuudet kehittyä meillä ammatillisesti; meillä on nykyaikaiset laitteet (mm. skanneri), mutkaton konsultointimahdollisuus sekä laaja koulutustarjonta. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Olli Silver, [email protected] tai puh. 044 422 2763.

Tutustu toimipisteeseemme ja henkilöstöömme


PlusTerveys Hammasklinikat Oy on 16 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 12 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottavia yrityksiä. Laaja palveluverkostomme kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. 

Tarjouksia ja ajankohtaista