Haemme hammaslääkäriä PlusTerveys Asematien Hammaslääkäreihin hoitamaan mukavaa ja laajaa potilaskantaamme. Tehtävä sopii jo kokeneemmalle hammaslääkärille tai sinulle, joka olet vielä urasi alkuvaiheessa ja olet kiinnostunut oppimaan uutta ja kehittymään hammaslääkärinä. Tehtävä on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Viikkotunnit ja töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Asematien Hammaslääkärit on kahden hoitohuoneen vastaanotto Vantaan Tikkurilassa, kävelymatkan päässä juna-asemalta ja kauppakeskus Dixistä. Tarjoamme monipuolista, lempeää ja osaavaa hammashoitoa, jota asiakkaat arvostavat. Meillä on mukava työporukka, jossa viihdytään!

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa. Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja. Valitulta henkilöltä edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Työsuhdemalli sovittavissa - voit työskennellä palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana. Meillä voit hyödyntää ammattitaitoasi ja kehittyä hammaslääkärinä ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan avustamana. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen [email protected]

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Seija Nurmi puh. 044 422 2727.

Tutustu Asematien Hammaslääkäreihin
 

PlusTerveys Hammasklinikat Oy on 16 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 12 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottavia yrityksiä. Laaja palveluverkostomme kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Tarjouksia ja ajankohtaista