Eläköityvä hammaslääkärimme etsii vastaanottotoiminnan jatkajaa Akaan Toijalaan hoitamaan mukavaa ja laajaa potilaskantaamme.

PlusTerveys Mustanportintie on viihtyisä soolovastaanotto, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Akaan Toijalassa. Vastaanotolle on esteetön kulku ja asiakkaille löytyy pysäköintipaikkoja. Vastaanotolta löytyy kaikki tarvittava laitteisto ja välineet paikallisen potilaskannan perushammashoidon tarpeista huolehtimiseen.

Tehtävä sopii joko kokeneemmalle kollegalle tai uransa alkuvaiheessa olevalle innokkaalle tekijälle – hammaslääkärille joka on kiinnostunut tekemään työpaikastaan itsensä näköisen. Tehtävään tarttuvan hammaslääkärin ei tarvitse selvitä tilanteesta yksin, sillä potilaille tuttu, kokenut hoitaja auttaa sekä uutta hammaslääkäriä että potilaita uudessa tilanteessa.

Tarjolla on mahtava tilaisuus sinulle, joka:

  • Nautit työstäsi yleishammaslääkärinä
  • Haluat kehittää taitojasi ja haastaa itseäsi työskentelemään mahdollisimman laaja-alaisesti
  • Olet valmis sitoutumaan työpaikkaan, henkilökuntaan ja potilaisiin


Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Erilaiset työsuhdemallit ja työpäivät ovat neuvoteltavissa. Töiden aloitus voidaan sopia yhdessä, mutta toivomme, että voit aloittaa alkuvuodesta 2023. Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen, ammattitaitoasi kehittäviä koulutuksia sekä laadukkaat työsuhde-edut.

Lisätietoa tehtävästä antaa hammaslääkäri Päivi Mähönen puh. 040 5386638 [email protected]  


​​​​​​​PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottavia yrityksiä. Laaja palveluverkostomme kattaa yli 80 hammaslääkäriasemaa noin 60 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1 000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Tarjouksia ja ajankohtaista