Haemme kokoaikaista hammashoitajaa toimipisteellemme PlusTerveys Wasadentiin, Vaasan ydinkeskustaan. 

Hammashoitajan tehtävä sisältää hammaslääkärin avustamisen lisäksi välinehuoltoa ja vastaanoton toimistotöitä. Tehtävä on kokoaikainen (37h 55min/viikko) ja määräaikainen perhevapaan sijaisuus 6.3.2023 asti. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian.

Wasadent on nykyaikainen, hyvin varusteltu kolmen hoitohuoneen vastaanotto Vaasan ydinkeskustassa, aivan torin laidalla. Meillä työskentelee joukko hammashoidon ammattilaisia ja palveluihimme kuuluu niin yleishammashoito kuin vaativammat erityishoidot, kuten hammasimplantit. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Täällä on työporukka, jossa taatusti viihdyt!

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Hyvä suullinen ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Valitulta henkilöltä edellytämme hammashoitajan tai sairaanhoitajan pätevyyttä sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä, kivat työkaverit ja kattavan perehdytyksen. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen [email protected] viimeistään 30.11.2022. Lähetä hakemuksesi pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Olli Silver, puh. 044 4222763.

Tutustu Wasadentiin
 

PlusTerveys Hammasklinikat Oy on 16 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 13 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. Laaja palveluverkosto kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Tarjouksia ja ajankohtaista