Haemme kahta hammashoitajaa vahvistamaan tiimiämme PlusTerveys TempoDent Tampereen keskustan, Lielahden sekä Nokian toimipisteille.

Hammashoitajan tehtävä sisältää hammaslääkärin avustamisen lisäksi välinehuoltoa ja vastaanoton toimistotöitä. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava (0 - 37,55h/vko) ja määräaikainen vuoden 2023 loppuun saakka. Tarjoamme asiakkaillemme laajat aukioloajat, joten työvuorot sijoittuvat arkipäiville 7.30-20.30 välille. Aloitus sopimuksen mukaan.

Meillä TempoDentissä työskentelee joukko hammashoidon ammattilaisia, kuten yleishammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia. Toimipisteemme ovat nykyaikaisia, viihtyisiä ja hyvin varusteltuja vastaanottoja keskeisillä sijainneilla. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Ja mikä parasta, täällä on työporukka jossa taatusti viihdyt!

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Valitulta henkilöltä edellytämme hammashoitajan pätevyyttä sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Aiempi kokemus hammashoitoalalta tai muu terveydenhoitoalan kokemus katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä, kivat työkaverit ja kattavan perehdytyksen. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si otsikolla ”Hammashoitaja / tarvittaessa töihin kutsuttava” osoitteeseen [email protected] viimeistään 30.11.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 09-16 vastaanoton koordinaattori Meiju Salonen, puh. 044 422 2894.

Tutustu TempoDentiin ja henkilöstöömme: https://www.tempodent.fi/


PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1 000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Tarjouksia ja ajankohtaista