Haemme kokoaikaista hammashoitajaa vahvistamaan tiimiämme PlusTerveys TempoDent Tampereen keskustan, Lielahden sekä Nokian toimipisteille.

Hammashoitajan tehtävä sisältää hammaslääkärin avustamisen lisäksi välinehuoltoa ja vastaanoton toimistotöitä. Tehtävä on kokoaikainen (37,55h/vko) ja määräaikainen perhevapaan sijaisuus vuoden 2023 loppuun saakka, mahdollisesti pidempään. Tarjoamme asiakkaillemme laajat aukioloajat, joten työvuorot sijoittuvat arkipäiville 7.30-20.30 välille. Toivomme, että voit aloittaa tammikuussa 2023 tai sopimuksen mukaan.

Meillä TempoDentissä työskentelee joukko hammashoidon ammattilaisia, kuten yleishammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia. Toimipisteemme ovat nykyaikaisia, viihtyisiä ja hyvin varusteltuja vastaanottoja keskeisillä sijainneilla. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Ja mikä parasta, täällä on työporukka jossa taatusti viihdyt!

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Valitulta henkilöltä edellytämme hammashoitajan pätevyyttä sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Aiempi kokemus hammashoitoalalta tai muu terveydenhoitoalan kokemus katsotaan eduksi. Saat meillä kattavan perehdytyksen työhön sekä tukea omaan hyvinvointiin niin työssä kuin vapaa-ajalla; käytössäsi on mm. laadukas työterveyshuolto, hammashoitoetu, lounasetu sekä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Voisiko tämä olla seuraava työpaikkasi? Jos kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si otsikolla "Hammashoitaja, kokoaikainen" osoitteeseen [email protected] viimeistään 30.11.2022. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 09-16 vastaanoton koordinaattori Meiju Salonen, puh. 044 422 2894.

Tutustu TempoDentiin ja henkilöstöömme: https://www.tempodent.fi/


PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1 000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Tarjouksia ja ajankohtaista