Hei hammashoitaja, etsitkö keikkatyötä? Haemme tarvittaessa töihin kutsuttavaa hammashoitajaa Kajaanin toimipisteellemme.

Tehtävään kuuluu hammaslääkärin työparina toimiminen, välinehuoltoa sekä asiakaspalvelutehtävät. Työtunteja on tarjolla 0 - 37,55/viikko ja työsuhde on määräaikainen vuoden 2023 loppuun saakka. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville 08-17 välille. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

PlusTerveys Pohjolankatu tarjoaa ammattitaitoista, huolehtivaa ja monipuolista hammashoitoa Kajaanin ydinkeskustassa. Viihtyisällä toimipisteellämme työskentelee yleishammaslääkäri sekä hammashoitajia. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Ja mikä parasta, täällä on työporukka, jossa taatusti viihdyt!

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Valitulta henkilöltä edellytämme hammashoitajan pätevyyttä sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Aiempi kokemus hammashoitoalalta tai muu terveydenhoitoalan kokemus katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä, kivat työkaverit ja kattavan perehdytyksen. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected]. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hammaslääkäri Antti Värttö, puh. 0405874069.

Tutustu toimipisteeseemme


PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1 000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Tarjouksia ja ajankohtaista