Haemme hammashoitajaa vahvistamaan tiimiämme PlusTerveys Koulukadun Hammaslääkärikeskukseen. Hammashoitajan tehtävä sisältää hammaslääkärin avustamisen lisäksi välinehuoltoa ja vastaanoton toimistotöitä. Työsuhde on osa-aikainen vuoden 2023 loppuun saakka (noin 8-15h/vko tai sopimuksen mukaan), jonka jälkeen työsuhde mahdollisesti jatkuu kokoaikaisena ja toistaiseksi voimassa olevana. Toivomme, että voit aloittaa kesäkuun alussa.

Koulukadun Hammaslääkärikeskus on nykyaikainen, hyvin varusteltu ja viihtyisä neljän hoitohuoneen vastaanotto keskeisellä paikalla Seinäjoen keskustassa. Meillä työskentelee useita yleishammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia sekä vastaanottosihteeri. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Ja mikä parasta, täällä on työporukka jossa taatusti viihdyt!

Henkilöstössämme arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Valitulta henkilöltä edellytämme hammashoitajan pätevyyttä sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Aiempi kokemus hammashoitoalalta tai muu terveydenhoitoalan kokemus katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä osana kokonaisvaltaista hoitotiimiä. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected] viimeistään 12.5.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa hammaslääkäri Sirkka Ruuhela, puh. 0503653161.

Tutustu toimipisteeseemme ja henkilökuntaamme


PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.