Haemme hammashoitajaa vahvistamaan tiimiämme Länsikeskuksen Hammaslääkäreihin Espoon Olariin. Hammashoitajan tehtävä sisältää hammaslääkärin ja erikoishammaslääkärin avustamisen lisäksi välinehuoltoa, toimistotöitä ja ajanvarausta. Työsuhde on kokoaikainen (37,55h/vko) ja vakituinen. Töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Meillä Länsikeskuksessa työskentelee kokeneita hammashoidon ammattilaisia, kuten yleishammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Toimipisteemme on hyvin varusteltu ja viihtyisä kolmen hoitohuoneen vastaanotto Länsikeskuksen liikekiinteistössä, lähellä Isoa Omenaa. Keskeisen sijainnin ansiosta meille on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Ja mikä parasta, täällä on työporukka jossa taatusti viihdyt!

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Valitulta henkilöltä edellytämme hammashoitajan tai suuhygienistin pätevyyttä, hyvää suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Saat meillä kattavan perehdytyksen työhön sekä tukea omaan hyvinvointiin niin työssä kuin vapaa-ajalla; käytössäsi on mm. laadukas työterveyshuolto, hammashoitoetu sekä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Voisiko tämä olla seuraava työpaikkasi? Jos kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected] viimeistään 31.3.2023. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa asemavastaava Mari Kettunen puh. 040 570 5176

Tutustu toimipisteeseemme
 

PlusTerveys Hammasklinikat Oy on 16 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 13 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottavia yrityksiä. Laaja palveluverkostomme kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. 

Tarjouksia ja ajankohtaista