Haemme kokoaikaista hammashoitajaa vahvistamaan tiimiämme PlusTerveys Hammaslääkäriasema Fossaan.

Hammashoitajan tehtävä sisältää hammaslääkärin avustamisen lisäksi välinehuoltoa. Tehtävä on kokoaikainen (37,55 h/viikko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Tarjoamme asiakkaillemme laajat aukioloajat, joten työvuorot sijoittuvat arkisin 7.30-20.30 välille. Toivomme, että voit aloittaa työt 12.12.2022 tai sopimuksen mukaan.

Hammaslääkäriasema Fossa on yksi Helsingin keskustan suurimmista yksityisistä hammaslääkäriklinikoista. Tarjoamme ammattitaitoista, huolehtivaa ja korkeatasoista hammashoitoa Helsingin ydinkeskustassa, Pikku Roballa. Toimipisteellämme työskentelee joukko hammashoidon ammattilaisia kuten yleishammaslääkäreitä, useiden erikoisalojen erikoishammaslääkäreitä, suuhygienistejä, hammashoitajia sekä vastaanottosihteerit. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Ja mikä parasta, täällä on työporukka, jossa taatusti viihdyt!

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Valitulta henkilöltä edellytämme hammashoitajan pätevyyttä sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Saat meillä kattavan perehdytyksen työhön sekä tukea omaan hyvinvointiin niin työssä kuin vapaa-ajalla; käytössäsi on mm. laadukas työterveyshuolto, hammashoitoetu, lounasetu sekä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Voisiko tämä olla seuraava työpaikkasi? Jos kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected] viimeistään 7.12.2022. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asemavastaava Terttu Tuukkanen, puh. 040 5513327.

Tutustu Fossaan

PlusTerveys Hammasklinikat Oy on 16 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 13 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottavia yrityksiä. Laaja palveluverkostomme kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. 

Tarjouksia ja ajankohtaista