Haemme hammashoitajaa vahvistamaan tiimiämme PlusTerveys Euran Hampaaseen.

Hammashoitajan tehtävä sisältää hammaslääkärin avustamisen lisäksi välinehuoltoa ja vastaanoton toimistotöitä. Työajat sijoittuvat arkisin 7.30-19.00 välille. Tehtävä on kokoaikainen (37,55 h/viikko) ja määräaikainen sijaisuus 23.1.2023 - 14.1.2024. Toivomme, että voit aloittaa työt viimeistään 18.1.2023.

Euran Hammas ovat nykyaikainen, hyvin varusteltu ja viihtyisä kolmen hoitohuoneen vastaanotto keskeisellä sijainnilla. Meillä työskentelee yleishammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäri (parodontologia) ja suuhygienisti. Meillä on mukava ja lämmin työporukka, jossa viihdytään!

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Valitulta henkilöltä edellytämme hammashoitajan pätevyyttä sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän viihtyisässä ja mukavassa työyhteisössä Euran keskustassa. Saat meillä kattavan perehdytyksen työhön sekä tukea omaan hyvinvointiin niin työssä kuin vapaa-ajalla; käytössäsi on mm. laadukas työterveyshuolto, hammashoitoetu, lounasetu sekä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella [email protected] viimeistään 30.11.2022. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Olli Silver puh. 044 422 2763.

Tutustu Euran Hampaaseen
 

PlusTerveys Hammasklinikat Oy on 16 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 12 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottavia yrityksiä. Laaja palveluverkostomme kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. 

Tarjouksia ja ajankohtaista