Hammashoitajan tehtävä sisältää hammaslääkärin avustamisen lisäksi välinehuoltoa ja muita vastaanoton toimintaan liittyviä tehtäviä. Tehtävä on osa-aikainen (16-24h/viikko) sekä toistaiseksi voimassa oleva. Tarjoamme asiakkaillemme laajat aukioloajat, joten työvuorot sijoittuvat arkisin 7.30-20.30 välille. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian.

Asematien Hammaslääkärit on viihtyisä ja kodikas kahden hoitohuoneen vastaanotto Tikkurilan keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme monipuoliset hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut aina hampaiden ja suun hyvinvoinnin tarkastuksesta säihkyvään hymyyn. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Ja mikä parasta, täällä on työporukka, jossa taatusti viihdyt!

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Valitulta henkilöltä edellytämme hammashoitajan pätevyyttä sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän viihtyisässä ja mukavassa työyhteisössä, kattavan perehdytyksen sekä laadukkaan työterveyshuollon. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Voisiko tämä olla seuraava työpaikkasi? Jos kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected] viimeistään 30.11.2022. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asemavastaava Anna-Leena Penttinen, puh. 0447509889

Tutustu Asematien Hammaslääkäreihin

PlusTerveys Hammasklinikat Oy on 16 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 13 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottavia yrityksiä. Laaja palveluverkostomme kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. 

Tarjouksia ja ajankohtaista