Haemme hammashoitajaa PlusTerveys Siltapuistoon. Tehtävään kuuluu pääsääntöisesti hammaslääkärin työparina toimiminen, tarvittaessa välinehuoltoa sekä toimistotehtäviä. Tehtävä on osa-aikainen (32h/vko) ja vanhempainvapaan sijaisuus 10.9.2024 saakka, jonka jälkeen työsuhde mahdollisesti jatkuu vakituisena. Lisäksi sinulla on mahdollisuus työskennellä Heinolan toimipisteessämme. Tarjoamme asiakkaillemme laajat aukioloajat, joten työvuorot sijoittuvat arkipäiville 7.30-20.00 välille. Aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 2.1.2024.

PlusTerveys Siltapuisto tarjoaa ammattitaitoista, huolehtivaa ja monipuolista hammashoitoa keskeisellä paikalla Lahden keskustassa. Kahdeksan hoitohuoneen vastaanotollamme työskentelee useita yleishammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia sekä vastaanottosihteereitä ja välinehuoltajia. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Ja mikä parasta, täällä on työporukka, jossa taatusti viihdyt!

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Valitulta henkilöltä edellytämme hammashoitajan pätevyyttä sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä osana kokonaisvaltaista hoitotiimiä. Saat meillä kattavan perehdytyksen työhön sekä tukea omaan hyvinvointiin niin työssä kuin vapaa-ajalla; käytössäsi on mm. laadukas työterveyshuolto, hammashoitoetu sekä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected] viimeistään 30.11.2023. 

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava hammaslääkäri Monika Mitura, puh. 0504434354.

Tutustu Siltapuistoon ja Heinolan Tähtihampaaseen

 

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.  

Ajankohtaista