Etsimme kahta uutta asiakkuusvastaavaa vahvistamaan tiimiämme PlusTerveyden hallintoon Helsingin Malmille. Toinen tehtävistä on vakituinen ja toinen vanhempainvapaan sijaisuus.

Asiakkuustiimin tehtävä PlusTerveys Hammaslääkäreissä ja PlusTerveys Lääkäreissä on tukea hammaslääkäreitämme, lääkäreitämme, psykoterapeuttejamme ja fysioterapeuttejamme ympäri Suomea. Olemme heille sujuvan arjen tuki, jotta he voivat keskittyä laadukkaaseen hoitotyöhön ja asiakkaiden palvelemiseen.

Asiakkuusvastaavana olet osa asiakkuustiimiämme ja vastaat oman alueesi lääketieteen ammattilaisten sisäisestä palvelusta ja liiketoimintaan liittyvästä sopimushallinnasta yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Toimit heidän tukenaan hoitaen sopimusasioita ja viranomaissuhteita sekä löytäen ongelmatilanteisiin sopivat ratkaisut.

Moninaisessa tehtäväkentässämme toimiminen edellyttää sinulta kykyä luottamuksellisten suhteiden rakentamiseen ja aktiivista otetta tehtävien hoitamiseen. Työssä onnistumiseen tarvitaan ratkaisukeskeistä ja järjestelmällistä otetta sekä asiakaskokemuksen merkityksen ymmärtämistä. Pystyt organisoimaan yksityiskohdat ja erilaiset ihmiset yhteisen tavoitteen saavuttamiseen. Sinulla on erinomaisen asiakaspalveluasenteen lisäksi kokemusta sopimusten laatimisesta ja osaamista liiketalouden perusteista.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen työn osana suomalaista yksityistä terveydenhuoltoa. Meillä saat työsi tueksi hyvinvointiasi tukevat edut esimerkiksi liikuntaan ja kulttuuriin, sekä kattavan työterveyshuollon. Pääset tekemään töitä osaavaan porukkaan, joka ottaa sinut lämpimästi vastaan. Hallintomme työpiste on Helsingissä Malmilla, mutta työtä voi tehdä paljon myös etänä. Tiimimme odottaa innolla uusia asiakkuusvastaavia joukkoonsa!

Asiakkuusvastaavien työsuhteista toinen on toistaiseksi voimassa oleva ja toinen määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus. Toivomme uusien työntekijöidemme aloittavan tehtävissään mahdollisimman pian.

Toimita hakemus ja CV palkkatoiveineen 30.11.2022 mennessä osoitteeseen [email protected]. Kerro samalla haetko molempia paikkoja vai vain toista. Kannattaa toimia nopeasti, sillä olemme yhteydessä sopiviin hakijoihin jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä saat asiakkuuspäällikkö Heidi Mäkiseltä: ti 15.11. klo 15-16 ja to 17.11. klo 15-16, puh. 044 422 2562, [email protected]


PlusTerveys on 100% suomalainen yksityisiä terveydenhuollon palveluja tuottava yritys. PlusTerveys-konserniin kuuluvat suun terveydenhuollon palveluita tarjoavat tytäryhtiöt PlusTerveys Hammaslääkärit Oy ja PlusTerveys Hammasklinikat Oy sekä lääkäri-, fysioterapia- ja psykoterapiapalveluita tarjoava PlusTerveys Lääkärit Oy. Verkostomme sisältää yli 100 toimipistettä Hangosta Rovaniemelle. Meille tärkeitä arvoja ovat yksilöllisyys, paikallisuus ja eettisesti kestävä toiminta.

Tarjouksia ja ajankohtaista