Oletko suuhygienisti, joka haluaisi kehittyä työurallaan? Haluatko tehdä vastuullista ja monipuolista työtä hyvin varustellulla ja nykyaikaisella vastaanotolla?

Haemme suuhygienistiä asemavastaavaksi hammaslääkäriasemalle PlusTerveys Euran Hampaaseen. Euran Hammas on siisti ja viihtyisä kolmen hoitohuoneen vastaanotto Euran keskustan alueella. Palveluvalikoimaamme kuuluvat laajasti erilaiset perushammashoidon toimenpiteet ja lisäksi vastaanotolla käy säännöllisesti parodontologian erikoishammaslääkäri. Meillä on hyvä työporukka, jossa viihdytään!

Toimenkuvasi sisältää asemavastaavan työn lisäksi myös suuhygienistin työtehtäviä. Asemavastaavana toimit toimipisteen lähiesimiehenä hoitohenkilökunnalle, vastaat toimipisteen käytännön organisoinnista, toimistotöistä, arjen sujuvuudesta tavoitteiden mukaisesti sekä resurssien optimaalisesta hyödyntämisestä. Jalkautat yhteisiä ohjeita ja toimintamalleja toimipisteessä ja varmistat näiden mukaisen toiminnan. Seuraat myös aktiivisesti vastuualueesi mittareita ja varmistat kehityskohteiden jalkauttamisen. Osallistut hoitohenkilökunnan rekrytointiin yhdessä esimiehesi kanssa. Suuhygienistin työtehtäviisi kuuluvat suuhygienistin kliininen työ, asiakaspalvelu, toimistotyöt ja välinehuolto, sekä tarvittaessa hammaslääkärin ja erikoishammaslääkärin avustaminen.

Tehtävä on kokoaikainen (37 h 55 min/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhteeseen sisältyy koeaika.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Sinulla on ymmärrystä liiketoiminnallisista tavoitteista ja yhteistyötaitoa sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa työskennellessä. Kokemus aikaisemmasta esimiestyöstä katsotaan eduksi. Valitulta henkilöltä edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kehittävän työn vakituisessa työsuhteessa 100% kotimaisessa terveyspalveluyrityksessä. Saat meillä kattavan perehdytyksen työhön sekä tukea omaan hyvinvointiin niin työssä kuin vapaa-ajalla; käytössäsi on mm. laadukas työterveyshuolto, hammashoitoetu, lounasetu sekä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Voisiko tämä olla seuraava työpaikkasi? Jos kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi viimeistään 31.1.2023 ositteeseen [email protected]. Hae pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa aluevastaava Olli Silver puh. 044 4222 763.

Tutustu Euran HampaaseenPlusTerveys Hammasklinikat Oy on 16 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 13 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottavia yrityksiä. Laaja palveluverkostomme kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. 

Tarjouksia ja ajankohtaista