Haemme kahta iloista ja reipasta vastaanottosihteeriä PlusTerveys Hammaslääkäriasema Fossaan. Arvostamme osaavaa, avointa ja positiivista asennetta. Työ sisältää ajanvarausta, laskutusta ja muita vastaanoton toimistotöitä.

Toimet ovat kokoaikaisia (37 h 55 min/vko). Tehtävät ovat määräaikaisia, vanhempainvapaan sijaisuus 2.1.2022 saakka ja opintovapaan sijaisuus 31.12.2020 saakka. Työsuhteeseen sisältyy koeaika. Töiden aloitus 20.7.2020 tai sopimuksen mukaisesti.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen [email protected]   mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Valitulta henkilöltä edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

 

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa 120 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä.  PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on osa PlusTerveys-konsernia, jonka omistajia ovat PlusTerveydessä työskentelevät hammaslääkärit ja lääkärit. Olemme 100% kotimainen yritys. Meille tärkeitä arvoja ovat yksilöllisyys, paikallisuus ja eettisesti kestävä toiminta. www.plusterveys.fi

Tarjouksia ja ajankohtaista