Haemme iloista, reipasta ja oma-aloitteista suuhygienistiä PlusTerveys TempoDentin Tampereen keskustan ja Nokian toimipisteisiin. Arvostamme osaavaa, avointa ja positiivista asennetta. Suuhygienistin tehtävien lisäksi työ sisältää mahdollisesti myös hammaslääkärin avustamista, välinehuoltoa ja vastaanoton toimistotöitä.

Tehtävä on kokoaikainen (37h 55min) vanhempainvapaasijaisuus tämän hetken tiedon mukaan 7.9.2021 saakka. Työsuhteeseen sisältyy koeaika. Töiden aloitus tammikuun alussa 2021 sopimuksen mukaan. Tarjoamme asiakkaillemme laajat aukioloajat, joten työvuorot sijoittuvat 7.30-20.30 välille.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme! Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän mukavilla vastaanotoilla sekä työsuhde-etuja!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella [email protected] viimeistään 1.11.2020. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti, sopivan henkilön löydyttyä.

Valitulta henkilöltä edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hyvää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koordinaattori Meiju Salonen 0444222894.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. Laaja palveluverkostomme kattaa noin 120 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on osa PlusTerveys-konsernia, jonka omistajia ovat PlusTerveydessä työskentelevät lääketieteen ammattilaiset. Olemme 100% kotimainen yritys. Meille tärkeitä arvoja ovat yksilöllisyys, paikallisuus ja eettisesti kestävä toiminta. www.plusterveys.fi

 

 

Tarjouksia ja ajankohtaista