Haemme iloista, reipasta ja oma-aloitteista suuhygienistiä PlusTerveys Koulukadun Hammaslääkäriaseman vastaanotolle Seinäjoelle. Arvostamme osaavaa, avointa ja positiivista asennetta.

Tehtävä on osa-aikainen (2-3 päivää viikossa) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhteeseen sisältyy koeaika. Töiden aloitus marraskuussa 2020 tai sopimuksen mukaan.  

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme! Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän mukavalla vastaanotolla sekä työsuhde-etuja!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella [email protected] viimeistään 25.10.2020. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti, sopivan henkilön löydyttyä.

Valitulta henkilöltä edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hyvää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa hammaslääkäri Kaisa Otava 0407621788, mikäli Kaisa ei pääse vastaamaan puheluusi, laitathan hänelle tekstiviestin, niin hän on sinuun yhteydessä.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. Laaja palveluverkostomme kattaa noin 120 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on osa PlusTerveys-konsernia, jonka omistajia ovat PlusTerveydessä työskentelevät lääketieteen ammattilaiset. Olemme 100% kotimainen yritys. Meille tärkeitä arvoja ovat yksilöllisyys, paikallisuus ja eettisesti kestävä toiminta. www.plusterveys.fi

Tarjouksia ja ajankohtaista