SUUHYGIENISTI

Haemme iloista, reipasta ja oma-aloitteista suuhygienistiä PlusTerveys Kähärin hammaslääkäriaseman vastaanotolle Alavudelle. Arvostamme osaavaa, avointa ja positiivista asennetta. Suuhygienistin tehtävien lisäksi työ sisältää hammaslääkärin avustamista, välinehuoltoa ja vastaanoton toimistotöitä.

Tehtävä on kokoaikainen (37h 55min) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhteeseen sisältyy koeaika. Töiden aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.  

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme! Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän mukavalla vastaanotolla sekä työsuhde-etuja!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella [email protected] viimeistään 11.10.2020. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti, sopivan henkilön löydyttyä.

Valitulta henkilöltä edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hyvää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antavat hammaslääkäri Lauri Kähäri 0443513511.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. Laaja palveluverkostomme kattaa noin 120 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on osa PlusTerveys-konsernia, jonka omistajia ovat PlusTerveydessä työskentelevät lääketieteen ammattilaiset. Olemme 100% kotimainen yritys. Meille tärkeitä arvoja ovat yksilöllisyys, paikallisuus ja eettisesti kestävä toiminta. www.plusterveys.fi

 

 

Tarjouksia ja ajankohtaista