PlusTerveys WasaDent etsii hammaslääkäriä viihtyisälle ryhmävastaanotolle!

Haluatko tehdä monipuolista työtä hyvin varustellulla vastaanotolla mukavan tiimin kanssa ja aivan Vaasan ydinkeskustassa torin laidalla? Hammashoidon palveluihimme kuuluu niin perushammashoito kuin vaativammatkin hoidot, kuten hammasimplantit. Käytössämme on myös Cerec. Tiimiin kuuluu myös kokenut suuhygienisti.

Tehtävä sopii erinomaisesti jo kokeneemmalle taitajalle tai vielä uransa alkuvaiheessa olevalle nuoremmalle kollegalle. Työtä on tarjolla osa- tai kokoaikaisesti, sopimuksen mukaan. Aloitusajankohta elokuussa tai samaan tapaan sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle vakiintuneen potilaskannan, kannustavan palkkauksen ja vahvan kollegiaalisen tuen sekä elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Työsuhteen muoto on sovittavissa.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.6.2020 ositteeseen [email protected]. Hae pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Seija Nurmi
044 422 2727
[email protected]

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäriyhtiön laaja palveluverkosto kattaa 120 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä.  PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on osa PlusTerveys-konsernia, jonka omistajia ovat PlusTerveydessä työskentelevät hammaslääkärit ja lääkärit. Olemme 100% kotimainen yritys. Meille tärkeitä arvoja ovat yksilöllisyys, paikallisuus ja eettisesti kestävä toiminta. www.plusterveys.fi

Tarjouksia ja ajankohtaista