Halvaaks tehhä töitä äskön remontoiula ja rohki valosalla ryhmävastaanotola Torniossa?

PlusTerveys Meän Hampaassa tehdään monipuolista perushammashoitoa ja vaativampia erikoistoimenpiteitä, kuten implantteja. Toimipiste on viihtyisä ja laadukkaasti perusvarusteltu.  

Tässä toimipisteessä on mahdollista syventää hammashoidon osaamisen lisäksi ruotsin kielen taitoa mukavien työkavereiden ja asiakkaiden kanssa. Työkavereinasi ovat kaksi yleishammaslääkäriä, suu- ja leukakirurgi, hammashoitajia ja suuhygienisti. 

Meän Hampaalla on paljon uskollisia pitkäaikaisia potilaita ja uusia potilaita on tulossa jatkuvasti. Pitkäaikaisen hammaslääkärin siirtyessä eläkkeellä haemme hyvää hammaslääkäriä jatkamaan potilashoitoja. 

Toivomme sinun aloittavan työskentelyn viimeistään joulukuussa tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta kiinnostuneelle. Erilaiset työsuhdemallit ja työtunnit ovat neuvoteltavissa. 

Kysy rohkeasti lisätietoja tehtävästä kehityspäällikkö Seija Nurmelta, [email protected] tai puhelimitse 044 422 2727. 

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurin yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa 121 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. PlusTerveys-konsernin liikevaihto oli 115 miljoonaa euroa vuonna 2018.

Tarjouksia ja ajankohtaista