HAMMASLÄÄKÄRI, haluatko päästä työskentelemään uusiin modernisti varusteltuihin tiloihin?

PlusTerveys TempoDent avaa uudet toimitilat Tampereen keskustaan huhtikuun 2021 alusta. Tiloissamme tulee olemaan 10 hoitohuonetta sekä monipuolinen ja laadukas varustelu. Pääset työskentelemään uusiin ja moderneihin tiloihin mukavien ja ammattitaitoisten työkavereiden kanssa. Toimipisteessämme työskentelee myös monien erikoisalojen erikoishammaslääkäreitä, useita yleishammaslääkäreitä sekä suuhygienistejä ja hammashoitajia. Varustelutasomme on monipuolinen ja moderni, meillä on mm. KKTT-laite sekä uuden teknologian suuskanneri jäljennöksiin.

Odotamme sinulta vähintään kahden vuoden työkokemusta Suomessa laillistettuna hammaslääkärinä sekä oppimishaluista ja palveluhenkistä asennetta.

Työtä on tarjolla joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Työtunnit, työsuhteen muoto ja palkkaus ovat sovittavissa. Töiden aloitus 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan.  

Ota yhteyttä TempoDentin vastaanottojen koordinaattori Nora Sundelliin ja kysy lisää puhelimitse (tavoitettavissa ma-ke kl. 12-15) 0504666726 tai lähetä hakemuksesi sähköpostitse [email protected] mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 110 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia. PlusTerveys-konsernin liikevaihto oli 110 miljoonaa euroa vuonna 2019. 

 

Tarjouksia ja ajankohtaista