Hammaslääkäri haluatko päästä töihin Tammisaareen mukavalle kolmen hoitohuoneen vastaanotolle. PlusTerveys Fix Hammaslääkäreillä pääset tekemään monipuolista työtä kodikkaassa ympäristössä moderneilla laitteilla. Varustukseemme kuuluu mm. Cerec, laser ja optg-röntgen. Potilaille tarjottavan perushammashoidon lisäksi teemme myös implanttileikkauksia ja muita kirurgisia toimenpiteitä.

Työkavereinasi työskentelee kolme hammaslääkäriä, kaksi hammashoitajaa ja suuhygienisti. PlusTerveys Fix Hammaslääkäreillä on paljon uskollisia pitkäaikaisia potilaita ja uusia potilaita on tulossa jatkuvasti. Työtä tarjolla kolmena päivänä viikossa, tulevaisuudessa mahdollisesti lisäpäiviä. Erilaiset työsuhdemallit ja työtunnit ovat neuvoteltavissa.

Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta kiinnostuneelle. Aloitus sopimuksen mukaan!

Kysy rohkeasti lisätietoja tehtävästä hammaslääkäri Antti Rädyltä, [email protected] tai puhelimitse 0443214751.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. Laaja palveluverkostomme kattaa noin 120 hammaslääkäriasemaa 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on osa PlusTerveys-konsernia, jonka omistajia ovat PlusTerveydessä työskentelevät lääketieteen ammattilaiset. Olemme 100% kotimainen yritys. Meille tärkeitä arvoja ovat yksilöllisyys, paikallisuus ja eettisesti kestävä toiminta. www.plusterveys.fi

 

Tarjouksia ja ajankohtaista